BRAÇ DE GITANO DE SALMÓ I CREMA DE FORMATGE (Normal)
Igredients:
. 3 ous
. 120 grs de sucre en pols
. 120 grs de farina de força
. 1/2 paquet de llevadura
- 1 potet de crema de formatge
. 1 paquet de salmó fumat
Elaboració:
Posar a dins un ribell el sucre i els vermells d'ou.Mesclar bé amb unes varilles. Afegir la farina i la llevadura tamisada.A part pujar els blancs a punt de neu i afegir-lo a la pasta anterior. Posar paper vegetal a sobre de la palangana de forn i coure a 180º uns 10 minuts.
Posar a damunt un pedaç humit i enrodillar-lo per tal de donar-li forma.
Tornar obrir i escampar la crema de formatge a sobre i després el salmó.
Tornar enrodillar i deixar a dins la gelera per tal de refredar-se. Es talla a bocinets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada