+Ingredients:
Per a 4 persones
- 200 grs de gató o mussola
- 4 tasses d'arròs
- mitja col-i-flor
- Un manat de sofrits
- 4 tomàtigues de ranallet.
- 2 alcatxofes
.- La verdura que ed tengui: pessols, epàrrecs, mongetes, etc
- brou de peix o aigua
Elaboració:
A dins una paella posar un raig d'oli i a dins es posa el sofrit tallat petit. Quan té un poc de color, afegir-hi les 4 tomàtigues de ramallet. A continuació posar-hi la verdura, primer la més forta i llavors la més fluixa. Començar per la col-i-flor i les alcatxofes i seguir amb la resta. Quan estan grenyalls afegir el gató a bocins , l'arròs i donar una remanada. Afegir el brou de peix o l'aigua i deixar coure uns vint minuts. Comprovar el punt de sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada