I;ngredients
(per 4 persones)
. 8 filets del peix triat. Ja els venen preparats
. 6 patates
. 1 bossa d'espinacs o un manat
. 2 tomàtigues de ramallet
. pances i pinyons
. sal, oli i pebre vermell dolç
Elaboració:
Tallar les patates en rodanxes. Fregir.les a poc foc. Han de quedar fluixetes. En estar cuites posar-les a dins una safata de forn. A sobre posar el peix, en cru.Afegir un pc de sal i pebre vernell dolç.
A dins la paella posar un poquet d'oli i afegir la tomàtiga de ramallet ratllada. Se donen dues voltes i es posen els espinacs tallats a bocinets. Donar dues voltes i col.locar.ho a sobre el peix.
Per acabar escampar una grapadeta de pances i pinyons i,peracabar ,un raig d'oli d'oliva i pebre vermell dolç.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada