Translate

dimarts, 18 de març del 2014

COCA DE PEBRES VERMELLS SENSE TORAR (Fàcil)


COCA DE PEBRES VERMELLS SENSE TORRATS (Fàcil)

INGREDIENTS:

- 4 pebres vermells grossos
- 1 cervesa petita
- farina (la que absorbeixi)
- 1 tassó d'oli de gira-sol

- olives (opcional)
- sal, oli d'oliva, sucre i oebre vermell dolç

ELABORACIÓ:

Primer tallar els pebres vermells en tires primetes, si són llargues tallar-les per la meitat. Posar a sobre sal i sucre i deixar-ho reposar mínim una hora. Aquesta mescla fa que quedin amb una textura parescuda als pebres torrats.

Posar primer els líquids. Un tassó d'aigua, un d'oli de gira-sol i un de cervesa. Afegir farina fins fer una pasta homogènea que es pugui escampar  fàcilment.  A continuació posar els pebres vermells a dins un colador per tal de llevar el sc que han fet el sucre i la sal. Desorés posar-los a dins un ribell i afegir sal i oli d'oliva per trempar-los.
Posar oi damunt la llauna i escampar-lo  per tot. Estendre el pastó a damunt i col.locar els pebres a sobre.Si es volen es poden posar una grapadeta d'olives.
Posar-ho al forn, ja calent, a 180º, durant una mitja hora. Comprovar si és  cuita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada