COCA DE PEBRES
VERMELLS SENSE TORRATS (Fàcil)
INGREDIENTS:
- 4 pebres vermells grossos
- 1 cervesa
petita
- farina (la que
absorbeixi)
- 1 tassó d'oli
de gira-sol
- olives
(opcional)
- sal, oli
d'oliva, sucre i oebre vermell dolç
ELABORACIÓ:
Primer tallar els pebres vermells en tires primetes, si són llargues tallar-les per la meitat. Posar a sobre sal i sucre i deixar-ho reposar mínim una hora. Aquesta mescla fa que quedin amb una textura parescuda als pebres torrats.
Posar primer els líquids. Un tassó d'aigua, un d'oli de gira-sol i un de cervesa. Afegir farina fins fer una pasta homogènea que es pugui escampar fàcilment. A continuació posar els pebres vermells a dins un colador per tal de llevar el sc que han fet el sucre i la sal. Desorés posar-los a dins un ribell i afegir sal i oli d'oliva per trempar-los.
Posar oi damunt
la llauna i escampar-lo per tot. Estendre el pastó a damunt i
col.locar els pebres a sobre.Si es volen es poden posar una grapadeta
d'olives.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada