Translate

dijous, 20 de febrer del 2014

COCA DE PASTANAGA (Fàcil)

COCA DE PASTANAGA (Fàcil)

INGREDIENTS:

- 300 gr. de pastanaga crua i capolada o rallada
- 1 tassa d'oli (mesura de cafè amb llet)
- 3 ous
- 2 tasses de sucre
- 2 tasses de farina (va molt bé el tipus de farina que es diu "Bizcochona")
- 1 sobre de llevat química.

Per la cobertura (opcional)
- 200 gr. de xocolata fondant 50 gr. de mantega
- 5 cullerades de llet

ELABORACIÓ:

Mesclar els ous amb el sucre. Batre ben batuts. Afegir l'oli i tornar a batre. A part posar farina i el llevat i tamisar, així queda més fina i la coca queda més esponjosa.
Posar al forn ja encalentit a 180º durant uns 35 minuts. Comprovar si és cuita amb un punxó.
Quan ja és freda es posa la cobertura.
Per fer-la fondre la xocolata i la mantega al microones durant 2 minuts. Comprovar si és fusa. Sempre és millor quedar-se curt i acabar de fondre remenant amb una cullera de fusta amb la calor residual. Afegir la llet i deixar refredar.
Per acabar estendre la xocolata sobre la coca.

Es pot decorar amb fondant de colors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada